Telefon: 0722.108.600   |   0721.689.302         E-mail: comenzi@bijuteriasafir.ro

Livrarea comenzilor

 

Bijuteriile comandate online se livreaza pe intreg teritoriul țarii in 24h si maxim 3 zile lucratoare, prin intermediul serviciului de curierat FAN COURIER, iar livrarea acestora este gratuita pe teritoriul Romaniei la valori ale comenzii ce depasesc 300lei si pentru comenzi mai mici  taxa de transport pentru Bucuresti este 15 leisi in tara este de 25 lei.

Important! Cand locatia dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier se platesc taxe suplimentare indiferent de valoarea comenzii.

Pentru a verifica va rog accesati : https://www.fancourier.ro/acoperire/

Confidentialitate garantata

Suntem constienti ca majoritatea clientilor cumpara produsele noastre pentru a le oferi cadou persoanelor dragi. De aceea va oferim discretie maxima pe tot parcursul procesului de comanda.

Toate bijuteriile sunt ambalate individual in cutii, plicuri si pungi personalizate inainte de a fi expediate catre destinatar.

Proceduri obligatorii la livrare


Produsele comandate online sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid asigurate de catre Vanzator. In momentul expedierii coletului, agentul societatii de curierat va contacta Cumparatorul prin e-mail/SMS sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul societatii de curierat nu reuseste contactarea Cumparatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive. Coletul va fi pastrat doar 5 zile lucratoare de la prima avizare.
Produsele sunt sigilate in plic pe tot parcursul transportului, până la livrare.
La receptia coletului, primitorul trebuie sa verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie sa fie intacta.
Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului daca sesizeaza urme de deteriorare si/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeala, etc.)
Toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe AWB, in prezenta agentului societatii de curierat  sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent. Doar in astfel de cazuri se poate refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare.


In termen de 24 de ore din momentul livrarii produsului,

Cumparatorul se obliga sa sesizeze in scris Vanzatorului, la adresa de email comenzi@bijuteriasafir.ro, lipsa oricarei "caracteristici obligatorii", asa cum sunt acestea mentionate mai sus. Lipsa acestei sesizari reprezinta acordul ferm al Cumparatorului ca produsul a fost livrat cu toate "caracteristicile obligatorii" prezente.In cazul stornarii comenzilor sau retur prin extragaranție, costul de transport nu se stornează.

Livrarile in Romania se fac de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 16:00 si sambata intre orele 10.00-12.00. Comenzile se vo rconfirma cu cel putin 1 ora inainte de livrare.

 

Returnarea/Schimbarea produsului

 

In cazul in care produsele nu corespund cerintelor tale, poți solicita returnarea sau schimbarea acestora in termen de 14 de zile lucratoare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original  si in aceeași stare în care au fost primite in termen de maxim 14 zile lucratoare din momentul receptionarii coletului.

Produsele returnate care prezinta modificari fizice vor fi refuzate, starea coletului fiind confirmata printr-un proces verbal intocmit impreună cu reprezentantul firmei de curierat.

Costurile de retur vor fi suportate de catre client.

Adresa de returnare a produselor este: CaleaVictoriei Nr. 26, Sector 3,Bucuresti, Bijuteria Diamond Boutique.


Ai la dispozitie 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului pentru a solicita returul produselor. Asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura initiala, certificate de garantie etc.

Bijuteria Safir va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport.


Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi prin email (comenzi@bijuteriasafir.ro) sau telefon 0721689302).


IN CE CONDITII POT FI RETURNATE PRODUSELE BIJUTERIEI SAFIR?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Bijuteriei Safir – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu bijuteriasafir.ro).
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, impreuna cu toate documentele  care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

NU SE POT RETURNA:

- Produsele de tip comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii , nu pot fi returnate
- Produsele personalizate la cerere.

 

CUM SE EFECTUEAZĂ RETURUL?

ADRESA la care trebuie sa returnati produsul este:
Magazin Diamond Boutique, Calea Victoriei Nr. 26, sector 3, Bucuresti,cod postal 030027.
Telefon: 0721689302
Pentru a returna un produs al Bijuteriei Safir va rugam sa contactați FAN COURIER.
https://www.fancourier.ro/
Telefon: 021/9336; 0723/0742.55.22.33(pentru Bucuresti), *9336(* petru a fi inlocuit cu prefixul local)
Pentru oricare alte informații legate de produsele si serviciile noastre, nu ezitați sa ne contactați.

Mail: comenzi@bijuteriasafir.ro
Telefon: 0721689302