Telefon: 021.312.53.00   |   0721.689.302         E-mail: comenzi@bijuteriasafir.ro

Confidentialitatea datelor:

Bijuteria Safir respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Bijuteria Safir se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Bijuteria Safir nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor bijuteriei Safir, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra.

In cazul platii online prin PayPal, bijuteria Safir nu suporta comisioanele de conversie valutara sau orice fel de alte comisioane percepute de PayPal