Telefon: 0721.689.302   |   0722.108.600         E-mail: comenzi@bijuteriasafir.ro

Decizie   nr.  14 DBQ/ 13.11.2018

Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale

"BRATARA STEA AUR PE SNUR, CADOU"

 

  Art.1. Organizarea promotiei

            Art.1.1. Promotia este organizata de SC SAFIR `94 IMPEX SRL cu sediul in BUCURESTI, sos. Panduri, nr.1, bl. P32, sc.1, et.3, ap.11, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub J40/8439/1994, RO 5624471.

            Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

            Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.  

 

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

            Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea “BRATARA STEA AUR PE SNUR, CADOU"

             Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară în perioada 01.12.2018-31.12.2018, doar la comenzile online plasate pe site-ul www.bijuteriasafir.ro, punct de procesare:

Magazin Diamond Boutique, Calea Victoriei 26, sector 3, Bucuresti

            Art.2.3. Ultima zi de participare la această campanie este 31.12.2018, orele corespunzatoare sfarsitului de program pentru magazinul sustinator online, cu exceptia situatiei in care campania va fi prelungita.

 

Art. 3. Produse participante la campanie

            Art.3.1 Campania promotionala este valabila pentru bijuteria marcata prin informarea online, in perioada 01.12.2018 – 31.12.2018, si se refera la achizitionarea de bijuterii in valoare minima de 500 lei, in urma careia se ofera doar o bratara cadou pentru fiecare comanda plasata, indiferent de valoarea care depaseste suma de 500 lei.

             Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online cu informatiile despre promotie prezentate la fiecare bijuterie supusa promotiei.

 

 Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

             Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe bijuterii care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.

 

 Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

            Art.5.1. Campania promotionala “BRATARA AUR PE SNUR, CADOU" se va desfasura in magazinul online www.bijuteriasafir.ro

            Art.5.2. La achizitionarea de bijuterii in valoare de minim 500 lei sau valoare mai mare (indiferent de valoarea care depaseste 500 lei) din oferta magazinului online bijuteriasafir.ro, cumparatorul va primi cadou o bratara din snur cu stea din aur 14k (titlu 585%), care se identifica cu codul L 180, avand valoarea de 90 lei/buc.

        Art. 5.3 Promotia se aplica la emiterea facturii, in momentul vanzarii produselor aflate in promotie.

 

Art.6. Taxe si impozite.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

 

Art.7 Litigii. 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

 

Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.bijuteriasafir.ro/regulament, semnalizare in punctul de lucru procesator de comenzi etc.).

 

Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.

Regulamentul campaniei promotionale este afisat online la sectiunea: REGULAMENT si este disponibil in punctul de lucru procesator al comenzilor online ale magazinului www.bijuteriasafir.ro