Telefon: 021.312.53.00   |   0721.689.302         E-mail: comenzi@bijuteriasafir.ro

Bine ati venit pe site-ul bijuteriei Safir

Bijuteria Safir furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Confidentialitatea datelor:

Bijuteria Safir respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Bijuteria Safir se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Bijuteria Safir nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor bijuteriei Safir, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra.

In cazul platii online prin PayPal, Bijuteria Safir nu suporta comisioanele de conversie valutara sau orice fel de alte comisioane percepute de PayPal

Copyright

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate Bijuteria Safir si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.

Licenta si accesul la site

Bijuteria Safir pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al bijuteriei Safir.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul Bijuteria Safir, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al bijuteriei Safir.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul bijuteriei Safir, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul bijuteriei Safir

Descrierea produselor

Toate produsele sunt originale iar continutul sitului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. Bijuteria Safir nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD).

Conditii de returnare

Garantam ca produsele comercializate de bijuteria Safir va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Daca nu sunteti incantati de produsele bijuteriei Safir, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Bijuteria Safir va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu pot fi returnate:

- Produsele de timp comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii , nu pot fi returnate
- Produsele personalizate la cerere.